KIK Productions

voorstellingen

UIT BEWONDERING

Persinformatie

UIT BEWONDERING
  • Erik Vlasblom
  • Jan Ceulemans
  • Marty Thownsend
Erik Vlasblom: piano
Jan Ceulemans: gitaar, bas en keyboard
Marty Thownsend: gitaar, Dobro en percussie
theaterconcert 2016-2017

UIT BEWONDERING

Dana Winner is al lang geen onbekende meer. Ruim 25 jaar draait ze intussen mee. Een periode vol succesvolle singles, albums en optredens. En Dana is nog lang niet uitgezongen.

Onlangs schitterde Dana in het Belgische tv-programma Liefde voor Muziek, dat in Nederland bekend is als De Beste Zangers van Nederland. Dana wist de kijkers week na week te ontroeren en kippenvel te bezorgen met doorleefde en prachtige liedjes. Nieuwssites, tweets en Facebookberichten waren laaiend enthousiast en unaniem lovend over de prachtige vertolkingen van Dana. Een greep uit de vele reacties:

‘Dana geeft zich volledig en slaat iedereen met verstomming!’
‘Dana Winner bezorgt iedereen kippenvel.’
‘Het is en blijft een klasse apart, die Dana Winner.'
‘Ballade van Dana Winner gaat door merg en been.’
‘Dana Winner ontroert iedereen tot tranen toe.’
De bekendste dj van Qmusic tweette dat Dana een grote zangeres is.

Nog tijdens de uitzendingen van Liefde voor Muziek werden haar nummers massaal gedownload. Zowel haar liedje Weer verder gaan als Zee vol dromen bereikte na de bewuste aflevering waarin Dana het zong, in een mum van tijd nummer 1 in de Belgische iTunes-hitlijsten.

Meer dan ooit is Dana Winner een absolute must voor iedereen die houdt van mooie muziek en prachtige liedjes. En waar komen die beter tot hun recht dan in de intimiteit van de theaters? Daarom gaat Dana op tournee met een gloednieuwe theatervoorstelling UIT BEWONDERING.

Vaak krijgt Dana de vraag: ‘Wie of wat bewonder je?’ Ze heeft de muziek, de mensen en de momenten die ze het meest bewondert op een rijtje gezet en daar liedjes bij gekozen.

Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk, nieuw materiaal en haar recentste nummer 1-hits.

Uit Dana’s bewondering is er een prachtige en originele voorstelling ontstaan. De show is een perfecte mix van ballades en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen.

In augustus 2016 ontving Dana de Award ‘Beste Zangeres van België’. 

www.danawinner.com