KIK Productions

voorstellingen

The Music from James Bond - The intimate sessions

Persinformatie

The Music from James Bond - The intimate sessions © Nol Havens
zang: Dorona Alberti
arrangementen, muzikale leiding en piano: Charly Zastrau
percussie: Daniel van Dalen (Fuse)
bas: Cord Heineking
beats: Sebastian Gampert
cello: Jonas Pap
viola: Rani Kumar
viool: Merel Jonker
viool: Sietse van Gorkom
theaterconcert 2019-2020

The Music from James Bond - The intimate sessions

Dorona Alberti (Gare du Nord) en haar ensemble dompelen zich onder in de wereld van spionage en glamour in het theaterconcert The Music from James Bond – The intimate sessions. De meest iconische songs van vroege en recente James Bond-films komen voorbij. Dorona begeeft zich in de twee werelden van Bond; in die van de glitter en glamour én in die van de rafelranden van de man James Bond, anno 2020.

In weergaloze nieuwe arrangementen van pianist en muzikaal leider Charly Zastrau voor percussie, bas, piano, strijkers en beats wordt het publiek meegenomen in het leven van Bond; van de glamour tot zijn pijn.

Dorona is een performer met een ongeëvenaarde stem. Haar concert The Music from James Bond – The intimate sessions is zowel groots als intiem!

Jorrit van der Valk, de oprichter van de fansite JamesBond.nl: ‘De show is een grote verrassing voor de Bond-liefhebber; hij is erg mooi! De arrangementen van de nummers zijn anders dan je denkt; zangeres Dorona Alberti heeft een enorm bereik en arrangeur Charly Zastrau en ensemble zijn virtuoze muzikanten. Een must-see!’