KIK Productions

artiesten

The Doors in Concert

Biografie

Over The Doors in Concert

Fifty Years Of Sex And Death

In 1967 verschijnt het legendarische debuutalbum van The Doors, meer dan vijftig jaar geleden. De formatie The Doors in Concert bracht eerder een authentieke hommage aan de psychedelische rockband The Doors in het theaterconcert Celebration.
In 2019 - 2020 presenteert the tributeband The Doors in Concert een nieuw eerbetoon aan The Doors met Fifty Years Of Sex And Death. Vanuit San Francisco overspoelde de flowerpowerbeweging de wereld in de zestiger jaren. Tegelijkertijd werd in Los Angeles de band The Doors opgericht. De charismatische frontman Jim Morrison gaf een duidelijk tegengeluid: geen ‘Peace and Love’, maar ‘Sex and Death’. De lieflijke klanken van de hippies stonden in schril contrast met Doors-nummers als Light my Fire, Break on Through, L.A. Woman en Riders on the Storm.

De bandleden van The Doors in Concert lijken niet alleen op Jim Morrison, Ray Manzarek, Robby Krieger en John Densmore, ze gebruiken ook identieke instrumenten om de sound van The Doors volledig tot zijn recht te laten komen.

Voor meer informatie over The Doors in Concert, klik s.v.p. op deze link.

boekingen: jan@mammothproductions.com | www.mammothproductions.com