KIK Productions

voorstellingen

Celebration

Persinformatie

Celebration © Wilfried Schüller
  • Danny van Veldhuizen
  • Willem Vonhof
  • Jim Zwinselman
  • Bobby Baudoin
Danny van Veldhuizen: zang
Willem Vonhof: toetsen
Jim Zwinselman: gitaar
Bobby Baudoin: percussie

licht: Kees Meijer
geluid: Albert Schierbeek
ondersteuning: Daan Peters
theaterconcert 2016-2017

Celebration

Celebration is de nieuwe theatervoorstelling van The Doors in Concert, een authentieke hommage aan de psychedelische rockband The Doors. Normaliter speelt de tributeband in clubs en op poppodia, maar speciaal voor theaters is er nu een nieuwe liveshow genaamd Celebration. In deze overweldigende theaterproductie worden alle zintuigen van de toeschouwer geprikkeld met prachtige projecties, de kenmerkende wierookgeur, sferische belichting en nog veel meer.

Ga mee op een tijdreis naar de sixties
De met zorg samengestelde beelden die tijdens de show Celebration te zien zijn, nemen het publiek mee naar tijden van vrede, liefde, oorlog en revolutie. Jim Morrisons intense poëzie, zijn obscure sjamanistische dansen en vooral de betoverende en sprankelende muziek van de wereldberoemde band The Doors overspoelen de zaal.

Authentiek tot in de details
De zanger klinkt als Jim Morrison en lijkt ook als twee druppels water op deze legendarische rauwe frontman. De toetsenist is in speelwijze en uiterlijk een kopie van Ray Manzarek. Hij speelt het kenmerkende Gibson G101-orgel en de Fender Rhodes Piano Bass. De gitarist heeft de markante Robby Krieger-looks en doet het publiek versteld staan met zijn virtuoze flamenco-achtige spel op de typische vintage Gibson SG. Tot slot vertoont de drummer achter zijn Ludwig drumkit een onwaarschijnlijke gelijkenis met de jazzy John Densmore.

Ook de rest van de stage setup is met zorg samengesteld: ElectroVoice EV676-microfoons, een Fender Rhodes piano, oude Fender amps en échte bottle necks voor die kenmerkende slidegitaar sound. Ieder detail ademt toewijding, authenticiteit en professionaliteit.

Is everybody in? The ceremony is about to begin!

Band: Danny van Veldhuizen (zang)
Willem Vonhof (toetsen)
Gandert De Boo (gitaar)
Bobby Baudoin (percussie)

www.thedoorsinconcert.com

boekingen: jan@mammothproductions.com || www.mammothproductions.com