KIK Productions

voorstellingen

The Summer of Love Love Love

Persinformatie

The Summer of Love Love Love © Martin Dijkstra
The Bentleys:
Bouke Bijlsma - zang, gitaar, toetsen
Joppe de Vree - bas, zang
Pieter van Houte - saxofoon, toetsen, percussie, zang
Onno Postma - gitaar, zang
Wouter Sterk - drums, zang
theaterconcert 2020-2021

The Summer of Love Love Love

All You Need Is Love zongen The Beatles eind jaren zestig. En het publiek zong vol overgave mee: ‘Love! Love! Love!’. De zomer van 1968 zou de boeken ingaan als The Summer Of Love. Vanwege de flowerpower, de legendarische popconcerten en festivals, maar vooral ook een heleboel vrije liefde. En als The Bentleys zeggen ‘vrije liefde’, dan hebben ze het niet over anderhalve meter afstand en een ongemakkelijke elleboogbegroeting.

The Bentleys verlangen, zoals iedereen, enorm terug naar zorgeloze zomers met festivals en concerten. En zoals bekend denken de vijf energieke rasmuzikanten daarbij vooral graag terug aan de jaren 50 en 60, met al die heerlijke muziek uit die tijd. Hoe ging het er destijds aan toe in die kleine clubjes, in die rokerige concertzalen op die zonnige festivals? Wat voor verhalen zijn daarover te vertellen? En hoe klonken die songs die iedereen zo goed kent eigenlijk live?

The Summer Of Love Love Love is een swingende liedjesshow, die helemaal is toegerust op de werkelijkheid van 2020, maar je ongeremd meevoert naar betere tijden. Betere tijden in het verleden, maar we kijken ook naar de toekomst. Voor liefde is immers altijd ruimte. Laat je meevoeren door de nostalgische klanken, de mooie verhalen en de onbezorgde sfeer van de popmuziek uit de 50’s & 60’s, met hits van onder anderen The Beatles, The Rolling Stones, The Doors, Elvis, Little Richard, The Kinks, Buddy Holly, Bob Dylan, The Monkees, Jimi Hendrix en The Animals.