KIK Productions

Nieuws

Sven Ratzke maakt kans op prestigieuze Australische prijs © Hanneke Wetzer ma 19 jun 2017

Sven Ratzke maakt kans op prestigieuze Australische prijs

Sven is met zijn veelgeprezen David Bowie-programma STARMAN genomineerd voor een prestigieuze Australische Helpmann Award, in de categorie Best Cabaret Performer. Volgens het juryrapport combineert Ratzke hoge cultuur op knappe wijze met luchtig muziektheater.

Het gebeurt maar zelden dat buitenlandse artiesten worden geselecteerd voor deze belangrijke Australische prijzen. Eerder namen onder anderen Cate Blanchett, Kylie Minogue en Barry Humphries (Dame Edna) een Helpmann Award in ontvangst.

De komende maanden speelt Sven STARMAN nogmaals in Australië, maar ook in Londen en verschillende steden in Nieuw-Zeeland. Op 23 juli is hij even terug in Nederland voor een optreden met het Metropole Orkest in Het Concertgebouw in Amsterdam.

Vanaf september brengt hij zijn gloednieuwe voorstelling HOMME FATALE naar de Nederlandse theaters, waarvoor onder meer Rufus Wainwright, Lisa Hannigan, Dez Mona en Fay Lovsky filmische verhalen op muziek schreven over de homme fatale in al zijn facetten. Check de speellijst elders op deze site!