KIK Productions

artiesten

Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer

Biografie

Over Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer

Jeroen Kramer

Jeroen Kramer praat al meer dan 20 jaar in camera’s en microfoons. Voor televisieprogramma’s, reclamespots, opdrachtfilms en zalen. Meestal als voice-over, presentator of interviewer. Vaak ook als zanger en muzikant van door hem geschreven Nederlandstalige songs. En soms als acteur.

Velen zullen Jeroen kennen van het Klokhuis, een jeugdprogramma dat hij 11 jaar lang presenteerde.


Dieuwertje Blok

Dieuwertje Blok is presentatrice en actrice. Sinds 1980 presenteert ze diverse televisie- en radioprogramma's, waaronder Ontbijt TV, Landinwaarts en de Nieuwsshow.


Sinterklaasjournaal

Sinds 2007 presenteren Dieuwertje en Jeroen het Sinterklaasjournaal, waarvoor Dieuwertje in 2012 een Gouden Pepernoot Oeuvre Award voor haar positieve bijdrage aan de Sinterklaascultuur in Nederland ontving. Ook kreeg ze tijdens het Televizier-Ring Gala 2013 de Gouden Stuiver voor het Sinterklaasjournaal, in de categorie Beste Kinderprogramma. Jeroen is de razende reporter van het Sinterklaasjournaal.


De Prins van Oranje (6+)

Van 2021 tot en met 2023 spelen Jeroen en Dieuwertje de familievoorstelling De Prins van Oranje in diverse theaters. De twee gaan op zoek naar prinsen en sinaasappels in hun spannende theatersprookje De Prins van Oranje. In najaar 2021 is tevens een gelijknamig (luister)boek verschenen. 


© website Jeroen Kramer