KIK Productions

artiesten

Karin Bruers

Biografie

Over Karin Bruers

Karin Bruers

Karin Bruers is cabaretière, sociaal ondernemer en schrijver. Van haar hand zijn de boeken Brigadier oversteekmoeder en Honger Zomer. Haar grote maatschappelijke betrokkenheid spreekt uit door haar geïnitieerde projecten als SOCIALSALON; een kapsalon waar ouderen en demente mensen hun haar kunnen laten verzorgen, maar waar ze vooral andere mensen kunnen ontmoeten, SOCIALSOFA; banken die inmiddels wereldwijd zijn geplaatst om sociale verkilling tegen te gaan, de inzamelactie voor het dorp Mkanda Village in Malawi en de roadmovie Love to live, waarin ze met de 42-jarige gehandicapte Margreet op zoek gaat naar het wezen van geluk.   
In het in mei 2015 door haar opgerichte DUVELHOK in Tilburg komen veel van deze sociale initiatieven samen. 

In het theater maakt ze de shows De Warme Wintershow, Geniet er maar van, te laat voor geen kinderen, Waar was ik?, Bruers for president en Marmer & chocolade


Love is Wonderful!

In het seizoen 2017-2018 en 2018 - 2019 reizen Karin Bruers en Nol Havens langs de theaters met het theaterprogramma Bruers haalt uit. In 2019 - 2020 en 2020 - 2021 speelt Karin Love is Wonderful!. Afgelopen met de wild om zich heen schoppende en spugende cabaretière. Karin verwelkomt haar publiek in een warm bad van liefde. Uiteraard coronaproof. 

© website Karin Bruers