KIK Productions

voorstellingen

Tribute to Barbra Streisand

Persinformatie

Tribute to Barbra Streisand
theaterconcert 2018-2019

Tribute to Barbra Streisand

Om het repertoire van Barbra Streisand te vertolken, heb je een topzangeres nodig. En die hebben we in Nederland: Petra Berger.

Petra is zelf ook een award winnende zangeres met goud en platina bekroonde cd’s op haar naam. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op en alle ingrediënten voor een integer en mooi tribute-concert zijn aanwezig.

De muziek van Streisand is wereldwijd nog altijd toonaangevend in de hedendaagse lichte muziek. Nog maar zelden zijn songs van dit kaliber ‘live’ te horen.

Petra en haar band brengen prachtige vertolkingen van klassiekers als Don't Rain On My Parade, People, The Way We Were en Evergreen, pophits als Woman In Love en Guilty en natuurlijk nummers uit de vele films en musicals waarin de ster en stem van Streisand straalden.

Petra vertelt het boeiende levensverhaal van deze levende legende. Hoe zij ondanks haar moeilijke jeugd de absolute top wist te bereiken. Over haar drijfveren, haar ambities, haar perfectionisme en haar angsten.

Met dit concert keert Petra terug naar de oorsprong van haar grote kinderdroom om zangeres te worden. ‘Ik kan me de eerste keer dat ik de stem van Barbra Streisand hoorde nog heel goed herinneren. Ik was 9 jaar oud en zo onder de indruk, dat ik vanaf dat moment alles van haar wilde horen. Zij heeft mij enorm geïnspireerd om zelf te gaan zingen en daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar’, aldus Petra.

Beleef met Petra Berger en haar band een unieke avond Streisand.