KIK Productions

voorstellingen

STARMAN

Persinformatie

STARMAN © Dennis Veldman
  • Charly Zastrau
  • Florian Friedrich
  • Haye Jellema

Charly Zastrau: arrangementen en toetsen
Florian Friedrich: bas
Haye Jellema: percussie en drums

regisseur: Dirk Groeneveld 
kostuumontwerper: Rachid Assoui
coupeur: Edgar Schuurman
schoenontwerper: Jan Jansen
make-up artist: Joost Gimbel
pruiken: Ulrike Reimann
geluid: Martijn Roselaar
licht: Fon Sanders

pr: Tessa Harmsen
speciale dank aan: Toni & Guy Rozengracht Amsterdam, Jan Jansen shoes, Connie Palmen en Rachelle Garniez

 

show 2016-2017

STARMAN

Entertainer en zanger Sven Ratzke presenteert de sensationele show STARMAN, waarin hij de muziek van legende Bowie van een eigenzinnige interpretatie voorziet. Vanaf de première in 2015 ontving Ratzke lovende recensies van pers en publiek. Daarna trok STARMAN op zegetocht over de wereld, van New York tot Sydney en van Edinburgh tot Berlijn. Nu komt deze bijzondere show terug naar de Nederlandse theaters. 

Ratzkes unieke versies van Bowie-songs laten zich beluisteren als een ode aan de veelzijdigheid van maestro Bowie. In weelderige kostuums zingt dé homme fatale van het hedendaagse entertainment classics als Rock ‘n’ Roll SuicideSpace Oddity, Heroes en natuurlijk Starman. Daarnaast schreef Ratzke zelf een aantal nummers, die klinken als een eerbetoon aan de superster, die in januari 2016 overleed. En uiteraard goochelt Ratzke met de vele alter ego’s die Bowie creëerde. Zo vloeien de wereld van Bowie en Ratzke samen in een sexy, hilarisch en oneindig universum, dat zich uitstrekt van grote metropolen tot in het heelal.

Verwacht een Ratzke-show met theatrale rockmuziek van Bowie uit de jaren 70!

Sven Ratzke maakte al eerder internationaal indruk met shows als Nachtspiele, Hedwig and the Angry Inch en DIVA DIVA’S. Het gelijknamige album STARMAN verscheen op 13 oktober 2015 bij Challenge Records.

www.sven-ratzke.com