KIK Productions

voorstellingen

Ratzkes Christmas Night

Persinformatie

Ratzkes Christmas Night © Dennis Veldman
  • Thijs Cuppen 
  • Florian Friedrich 
  • Haye Jellema
  • Fay Lovsky
Thijs Cuppen: toetsen
Florian Friedrich: bas
Haye Jellema: drums
Fay Lovsky: multi-instrumentalist
show 2016-2017

Ratzkes Christmas Night

Voor de een is kerst het leukste feest dat er is, de ander háát het. Ratzke is in ieder geval niet graag thuis met kerst. Hij is liever bij zijn publiek. En dat krijgt een topavond van deze internationale entertainer en zijn band. Ratzke staat bekend om zijn improvisatievermogen, hilarische interactie met het publiek en zijn unieke interpretatie van classics.

Voor deze gelegenheid neemt hij het kerstgevoel onder de loep, afwisselend met onder meer Mathilde Santing, Claron McFadden, Lavinia Meijer en Eric Vloeimans. Wat is hun favoriete kerstnummer? Elke avond geeft één van hen acte de présence.

Dreaming of a White Christmas als punksong gezongen, Santa baby als flamenco of een kerst-burlesque show; bij Ratzke is alles mogelijk. Naast verrassende kerstliedjes van Falco, Michael Jackson en Leonard Cohen zingt hij prachtige nummers als Heroes en Mack The Knife uit zijn roemruchte repertoire van Bowie tot Brecht.

Christmas Night met Ratzke is glühwein, glitter, rock-‘n-roll, sexy dansers, hilarische verhalen en prachtige muziek.

Slechts te zien in Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Arnhem en Nijmegen.


Ratzke toert de hele wereld over met zijn zinderende onemanshows. Zijn laatste programma STARMAN met de muziek van David Bowie werd bejubeld door pers en publiek.

www.sven-ratzke.com