KIK Productions

voorstellingen

O die zee in Concert

Persinformatie

O die zee in Concert © JW Bullee
  • Myrthe Burger
  • Steyn de Leeuwe
  • Boy Ooteman
  • Robert Jan Stips
  • Cok van Vuuren
  • Bart Wijtman
  • Rob Wijtman
Myrthe Burger: acteur en zanger
Steyn de Leeuwe: acteur en zanger
Boy Ooteman: acteur en zanger
Robert Jan Stips: muzikale leiding en toetsen
Cok van Vuuren: gitaren
Bart Wijtman: (bas)gitaar
Rob Wijtman: drums/percussie

muziek: diverse Nederlandse popcomponisten, o.l.v. Robert Jan Stips
regie: Tom de Ket

In 2014 produceerde Theater De Wegwijzer de originele rockopera O die zee, in regie van Tom de Ket.
theaterconcert 2016-2017

O die zee in Concert

De zes mannen en één vrouw van theaterband FABELHAFT nemen je mee op avontuur. Ze presenteren een up-to-date theaterconcert O die zee - in Concert, gebaseerd op de eeuwenoude Griekse bestseller Odyssee. Het is een concertvorm van de succesvolle, gelijknamige rockopera, die ze in de zomer van 2014 avond aan avond uitverkocht speelden in het imposante Zeefort Rammekens aan de Westerschelde.

Hemels mooi gezongen liedjes, scheurende gitaren en hallucinerende songs vormen een reis door het nu. In een kolkende stroom neemt FABELHAFT je mee naar waar nog geen mens is geweest, plekken vol gevaar en moderne verleidingen. Met bekende verhalen van Homerus, vlijmscherpe sketches en humor doorspekte songs. Bovenal is O die zee - in Concert een parelketting van ijzersterke popliedjes, op muziek gezet door de crème de la crème van de huidige Nederpop:

Frédérique Spigt, Daniël Lohues, Moss, Florre Torim (De Staat), Eefje de Visser, Marike Jager, George Kooymans (Golden Earring), Mario Goossens (Triggerfinger), Tjeerd Bomhof (Voicst), Nico Arzbach (De Dijk), Henk Hofstede (NITS), Beans and Fatback, Bas Kennis (Bløf), The Black Atlantic en Robert Jan Stips (NITS). De songteksten zijn van de hand van Huub van der Lubbe (De Dijk) en Tom de Ket (De Verleiders). 

Met O die zee - in Concert bespeelt FABELHAFT alle muzikale uithoeken en worden de eeuwenoude verhalen persoonlijke anekdotes. Laat je meeslepen in dit muzikale avontuur.

www.fabelhaft.band