KIK Productions

voorstellingen

All you can eat

Persinformatie

All you can eat © Nina Valkhoff
  • Wim Kerkhof
  • Rien de Bruin
  • Arie van der Graaf
Wim Kerkhof: zang, verhalen, contrabas en piano
Rien de Bruin: zang, gitaar en accordeon
Arie van der Graaf: elektrische gitaar

geluidstechniek: Sven Derix

 

theaterconcert 2016-2017

All you can eat

The Amazing Stroopwafels krijgen er nooit genoeg van. De afgelopen jaren maakten de Stroopwafels verschillende theatertournees in uitgebreide bezetting, in 2014 - 2015 gaan ze terug naar hun wortels als straatmuzikanten met het theaterprogramma All You Can Eat. Dit succesrecept bestaat uit liedjesschrijver Wim Kerkhof, die zingt, de contrabas schopt en ook nog piano speelt, accordeonist/gitarist Rien de Bruin en gitaarvirtuoos Arie van der Graaf, met zijn kenmerkende geluid, de muzikale steunpilaar van de band.

Na ruim 35 jaar toeren en meer dan 6600 optredens spelen ze onvermoeibaar – met steeds dezelfde energie. Dat is te horen: in dit programma spelen ze naast nieuwe liedjes, klassiekers als Oude Maasweg en Ik ga naar Frankrijk. Verder brengen zij culinaire nummers ten gehore uit hun omvangrijke repertoire die nooit eerder in de theaters klonken. Kaas, Radijs, Varkensvlees, kortom: All You Can Eat.

Deze opstelling biedt nog meer ruimte voor improvisatie en inbreng van het publiek dan anders en dat is waar het bij The Amazing Stroopwafels om gaat.

www.amazingstroopwafels.nl