KIK Productions

Nieuws

Wat gebeurt er met geannuleerde voorstellingen als gevolg van het coronavirus? vr 10 apr 2020

Wat gebeurt er met geannuleerde voorstellingen als gevolg van het coronavirus?

In verband met het coronavirus zoekt Kik Productions samen met de theaters naar vervangende speeldata voor alle geannuleerde voorstellingen vanaf 12 maart j.l. Op het moment dat het duidelijk is wanneer de quarantaine in de theaters wordt opgeheven en onder welke voorwaarden de schouwburgen hun deuren weer mogen openen, plaatsen wij de nieuwe, vervangende data op deze website. 

Heeft u een kaartje gekocht voor één van onze artiesten, dan heeft u waarschijnlijk al bericht gehad van de schouwburg waar u de voorstelling/het concert zou bezoeken. Mocht dit niet het geval zijn en heeft u vragen over uw ticket en/of over de geannuleerde voorstelling(en), dan kunt u zich wenden tot dit theater. Het kan zijn dat het antwoord op uw vraag even op zich laat wachten, omwille van de ongewisse situatie. 
Uw schouwburg brengt u op de hoogte van de verplaatsingen, nadat de overheid uitsluitsel heeft gegeven over de quarantainemaatregelen. In het geval u onverhoopt de verplaatste voorstelling niet kunt bezoeken, informeert het theater u over de mogelijkheden die uw niet-gebruikte ticket u biedt.